We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Contact » Vragen

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-


Veel gestelde vragen

Hoeveel weken / maanden moet ik een cursus volgen om me verstaanbaar te kunnen maken in het Spaans?
Dit hangt natuurlijk af van je voorkennis, aanleg voor talen, type cursus en je inzet. Mocht dit je eerste kennismaking zijn met de Spaanse taal en je zet je goed in, dan kan je in drie weken zeker een gesprekje met de locals aangaan.


Waar liggen de appartementen?
Wij streven naar een reistijd van de accommodatie naar de school van maximaal 10 minuten te voet of met openbaar vervoer. De appartementen worden door de school ingedeeld, waardoor wij geen adresgegevens bij voorhand kunnen verstrekken. Dit wordt op de dag van aankomst in Spanje direct kenbaar gemaakt.

 
Hoe kom ik van het appartement naar de school?
Dit is afhankelijk van je bestemming en de ligging van de accommodatie. Op de dag van aankomst (zondag) wordt uitgebreid uitgelegd hoe je het beste naar de school kunt komen.


Kan ik ook ter plaatse bijboeken?
In het laagseizoen kan er altijd op bestemming worden bijgeboekt, in het hoogseizoen hangt dit af van de op dat moment beschikbare appartementen.


Kost het meer als ik via deze site reserveer?
Nee!, onze prijzen zijn gelijk aan die van de scholen, zelfs de reserveringskosten worden verrekend met de cursusprijs. Ook hoeven er geen internationale overboekingsosten betaald te worden.

 
Is het lesmateriaal inclusief de prijs?
Het onderwijsmateriaal in de beginners en in de basis niveaus A en B worden naast het andere onderwijs materiaal ook Avance en Español 2000 die relatief goed voor een directe instap in de Spaanse taal geëigend is. De boeken zijn zeer voordelig (+/- 20 euro) en kunnen in de scholen worden verkregen. Verder onderwijsmateriaal wordt door ons kosteloos verstrekt. Op de hogere cursus niveaus zijn leerboeken vaak niet meer nodig.

 
Hoe kom ik het adres van het appartement te weten?
Op de dag van aankomst (zondag) wordt op de vooraf afgesproken ontmoetingsplaats de sleutel en het adres van de accommodatie overhandigd. Op voorhand heeft TioSancho daar geen zicht op.

 
Hoe vind ik dan het appartement?
Bij aankomst op de vooraf afgesproken ontmoetingsplaats (zie ‘hoe kom ik er?) staat er een medewerker van de school voor je klaar die je de sleutel en het adres overhandigd en je vervolgens naar je accommodatie helpt.

 
Orgniseren jullie ook de reis?
Nee, TioSancho organiseert de reis niet. Wel hebben wij een heel aantal aanbieders van vluchten en andere bronnen voor je op rijtje gezet.

 
Wat zijn de lestijden?
Gedurende het hele jaar worden de lessen altijd in de ochtend geven. Normalerwijze beginnen de lessen rond 9.30 uur. In de zomermaanden worden er ook lessen aan het eind van de middag aangeboden, te beginnen na de siesta rond een uur of 16.00.

 

Staat je vraag er niet bij?
Neem dan hier contact met ons op.