We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Cursus Spaans » Taalcursus Spaans

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-


Niveaus taalcursus Spaans

De Spaanse taalcursussen van TioSancho zijn ingedeeld in diverse niveaus. De beginnerscursussen geven je de basis om het Spaans snel en goed onder de knie te krijgen. Spreek je al een aardig woordje Spaans, dan kun je je vaardigheden verdiepen en verbeteren met een gevorderde cursus. Doe hier de TioSancho test om jouw niveau te bepalen. Natuurlijk bestaat er na aankomst altijd de mogelijkheid om van niveau te wisselen.

NIVEAU A1&2

Niveau A is geschikt voor studenten die geen tot weinig kennis van de Spaanse taal hebben. Deze beginnerscursus biedt je de handvatten om in korte tijd de basiselementen onder de knie te krijgen. Je maakt op een leuke manier kennis met de grammatica (de belangrijkste werkwoorden, vervoegingen, tegenwoordige tijd, voltooide tijd en toekomstige tijd). Daarnaast oefenen we de omgangstaal in de praktijk door middel van rollenspellen en leuke oefeningen. Binnen enkele lessen kun je in het dagelijkse leven aardig uit de voeten in het Spaans.

NIVEAU B1&2

Nadat we de basiselementen hebben herhaald, breiden we je grammaticale vaardigheden uit met de verschillende vormen van de verleden tijd (‘indefinido’ en ‘imperfecto’). Ook zul je je leesvaardigheid verbeteren aan de hand van strips, liedjes, krantenartikelen etc. Je wordt tijdens deze cursus steeds zekerder van jezelf en bent in staat om gemakkelijk aan spontane gesprekken deel te nemen.

NIVEAU C1

In niveaus C en D maak je je het Spaans echt eigen. Het grammaticale zwaartepunt ligt op de ‘subjunktivo’, die je na aflsuiten van niveau D in bijna alle situaties foutloos toe zult kunnen passen. Naast het grammaticale aspect, gaan we in deze niveaus ook dieper in op de Spaanse cultuur. We betrekken de Spaanse cultuur bij de cursus door middel van discussies over literatuur, geschiedenis, de actualiteit, humor, politiek etc. Je eigen inbreng en ideëen zijn hierbij altijd welkom. Er is volop de ruimte voor vragen, opmerkingen en observaties die je kennis over de Spaanse taal en cultuur zullen vergroten. 

NIVEAU C2

Niveau E is geschikt voor mensen die al een aardig woordje Spaans spreken en hun vaardigheden willen verdiepen danwel perfectioneren. De te behandelen lesstof wordt in samenspraak met de student opgesteld. Je zult tijdens deze cursus de puntjes op de i zetten, om werkelijk vloeiend en foutloos Spaans te spreken, schrijven en lezen. We gaan bijvoorbeeld in op de ‘perifrasis verbales,’ een gecompliceerde zinsconstructie die alleen mensen die het Spaans door en door kennen, foutloos toe kunnen passen.

HET LESMATERIAAL