We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Tio Sancho

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-


Spaanse les met Tio Sancho

TioSancho is de officiële vertegenwoordiger van 10 zelfstandige taalscholen in verschillende regio’s in Spanje. Ook al is iedere school uniek, er zijn wel enkele overeenkomsten die Tio Sancho de perfecte keuze maken voor de Spaanse cursus van je leven!

Tio Sancho klassen:

We hebben ervoor gekozen om samen te werken met kleinschalige scholen die een unieke en persoonlijke leeromgeving bieden, met ruimte voor persoonlijke aandacht en tegelijkertijd  genoeg mogelijkheden om nieuwe vrienden te ontmoeten. De klassen hebben maximaal 8 studenten om een goede kwaliteit van de lessen te waarborgen. De cursussen zijn onderverdeeld in verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. We bieden je verschillende programma’s aan, van intensieve individuele lesplannen tot part-time cursussen die de Spaanse les combineren met ruim voldoende tijd voor fiestas en siestas.

Tio Sancho: Kwaliteit

Zoals gezegd heb je bij Tio Sancho alle keuze. Ieder stad heeft zo zijn eigen charmes en iedere school organiseert andere activiteiten. Waar je zeker van kunt zijn is dat, welke keuze je ook maakt, je een kwalitatief hoogwaardige cursus volgt, met een gecertificeerd lesprogramma en enthousiaste universitair opgeleide docenten.

Tio Sancho: Stijl

Om het allemaal samen te vatten: Tio Sancho combineert kwaliteit met klasse, om een unieke Tio Sancho stijl te creeëren. De keuzevrijheid en de kwaliteitsgarantie halen het beste in jou en ons naar boven. De kleinschalige scholen en klassen zorgen daarnaast voor voldoende persoonlijke aandacht.

Of je nu voor een gedeeld appartement kiest of kiest voor een echte Spaanse levensstijl bij een gastgezin, je zult je zeker thuisvoelen in de open Spaanse cultuur. Na de Spaanse les kun je naar hartelust afspreken met vrienden om de omgeving te verkennen, aan het strand te loungen of het nachtleven te testen. De uitgebreide outdoor programma’s zorgen ervoor dat je je niet zult vervelen als de bel aan het einde van de Spaanse les gaat.

Tio Sancho: Doe mee!

Ben je net zo overtuigd als wij? Kies dan je toekomstige thuis bij een van onze bestemmingen, test je Spaanse skills in de online Spaanse test en geef je vandaag nog op voor een van onze taalcursussen!

Onze Spaanse lessen volg je op kleinschalige, gezellige taalscholen, waar je je vanaf de eerste dag zult thuisvoelen. Ons professionele team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde docenten Spaans, met een universitaire achtergrond. Ze hebben daarnaast veel ervaring in het onderwijzen van de Spaanse taal aan buitenlandse studenten.