We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Spaans leren in

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-


spaans leren in spanje

Spaans leren in Spanje

Bij Tio Sancho begrijpen we het belang van een inspirerende omgeving om de Spaanse cultuur in te ademen en aan den lijve te ondervinden. Daarom zijn al onze scholen nauwkeurig geselecteerd op basis van cultuur, activiteiten en sociaal leven. Spaans leren in Spanje kun je bij ons in levendige historische steden zoals Salamanca, Malaga, Sevilla en Barcelona, maar ook in zonnige kustplaatsen of pittoreske bergdorpjes zoals O Grove, Prado del Rey, Canet, Granada, Denia en Conil de la Frontera.
Bij Tio Sancho is de keuze aan jou!

Noord-west Spanje: Galicië
De provincie Galicië ligt in het noordwestelijke deel van het Iberische schiereiland. In het groene noorden, zoals het vaak genoemd wordt, hebben we een taalschool in het levendige plaatsje O Grove. Het landschap in het noorden wordt gekarakteriseerd door groene heuvels de Rias Bajas, uitgestrekte bossen en een prachtige kustlijn met uitnodigende stranden en mysterieuze grotten.

Noord-Oost Spanje: Catalunya
Wie heeft er nu niet van Catalunya en de beroemde hoofdstad Barcelona gehoord? Deze provincie heeft haar eigen cultuur en is er trots op! Met een eigen taal, het Catalaans, dat soms meer doet denken aan Provençaals Frans dan aan Spaans, is Catalunya een wereld op zich. Onze taalschool in Barcelona en Blanes bieden je de unieke kans om de naast het Spaans leren de Catalaanse cultuur te leren kennen, en tegelijkertijd te genieten van haar onstuimige natuurlijke schoonheid aan de stranden van de Costa Brava en de met sneeuw bedekte pieken van de Catalaanse Pyreneeën.

West Spanje: Castille y Leon
De autonome regio Castille y Leon ligt in het westen van Spanje, naast de grens met Portugal. Met een typisch landklimaat is deze regio relatief koel, met een laag neerslaggehalte. Het uitgestrekte landschap dat deze grote provincie bestrijkt bestaat uit weilanden, kurkbossen en een, mede dankzij het klimaat, unieke flora en fauna. Spaans leren doe je bij ons in het historische centrum van Salamanca. Men zegt dat in Salamanca het Spaans op haar puurst gesproken wordt. Tevens is Salamanca een van de oudste universiteitssteden van Europa!

Zuid Spanje: Andalusië
Het zuiden van Spanje staat daarentegen bekend als het hete gedeelte van Spanje. Dit is het gebied van de witgekalkte huisjes, de onverschrokken toreadors en de eindeloze zonnige dagen. De Moorse cultuur heeft haar sporen nagelaten en is zichtbaar in de talloze oude forten en oude wijken in steden zoals Sevilla, Cordoba en Granada. Maar voor degenen die de openluchtmusea Sevilla en Granada willen ontsnappen, lonken de gouden stranden van Malaga en Conil voor een slaperige namiddag op het strand. Als je de voorkeur geeft aan een rustig toevluchtsoord in de bergen, kun je Spaans leren in het pittoreske Prado del Rey.

Zuid-Oost Spanje: Alicante
De provincie Alicante, in het Zuid Oosten van Spanje, ligt aan de Middelandse Zee. De adembenemende kustlijn is een combinative van brede zandstranden en steile kliffen die afdalen in een diepblauwe zee. Voeg hierbij nog de vele historische attracties, van Romeinse ruïnes tot Moorse forten en de provincie Alicante wordt wel heel aantrekkelijk. Onze taalschool bevindt zich in Denia, een prachtige badplaats met een levendige haven, omringd door een indrukwekkend landschap waar de piek van de Montgo uitstijgt boven meer dan 20 kilometer zandstrand! Wil je Spaans leren in de buurt van Alicante, dan is Denia de perfecte keuze.

Ga nu Spaans leren in Spanje!