We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Spaans leren in » Sevilla

Spaans in Sevilla


Spaans leren in Sevilla

Sevilla, de hoofdstad van Anadalusië, is eigenlijk altijd al een trekpleister voor toeristen en reizigers geweest. Reeds in de oudheid trokken het warme klimaat en de vruchtbare grond de aandacht van diverse culturen zoals de Phoeniciërs, Carthagen, Romeinen, Moren en Christenen, die allemaal hun stempel drukten op het huidige Sevilla.Vandaag de dag houdt de stad, ondanks dat zij uitgegroeid is tot een moderne kosmopolitische hoofdstad, nog steeds vast aan oude gebruiken en tradities. Veel aspecten die buitenlandse toeristen associëren met de Spaanse cultuur, werden geboren en gecultiveerd in Sevilla: De Flamenco, stierenvechten, eindeloze fiestas en de levenskunst van het genieten!

Geboorteplaats van de Flamenco
Het oude centrum nodigt uit tot uren wandelen en rondkijken. Als je de Guadalquivir rivier volgt richting het oude centrum, stuit je op de Torre del Oro (de gouden toren), de kathedraal en de Giralda toren, het symbool van de stad. Verdwaal in de nauwe straatjes van de Joodse wijk Santa Cruz en breng een bezoek aan de Reales Alcázares (historische fortificaties), loop langs het indrukwekkende Alfonso XIII Hotel naar het Plaza de España en het groene Parque María Luisa. Vergeet ook vooral niet een bezoekje te brengen aan de barrio Triana, de wijk die wordt beschouwd als de geboorteplaats van Flamenco. Sevilla, met het grootste historische centrum van Europa, zal haar geheimen niet in één dag prijsgeven. Vandaar ook dat de stad vaak wordt aangeduid als een open-lucht museum.

De school in Sevilla
Onze taalschool ligt in de beroemde Joodse wijk Santa Cruz, op een steenworp afstand van de kathedraal en het Giralda, en op loopafstand van alle andere bezienswaardigheden in de stad. Het zonovergoten schoolgebouw is omringd door sinaasappelbomen en biedt een mooi uitzicht op het landschap rondom Sevilla.

Onze school, gelegen op een heuvel met prachtige vergezichten over de stad is onze trots en zal je zeker bevallen wanneer je je cursus Spaans begint. Dankzij het excursieprogramma en diverse spontane activiteiten is de kans om je te vervelen simpelweg niet aanwezig. In combinatie met kwalitatief hoogwaardig Spaans lesprogramma en een enthousiast team van docenten en begeleiders, is er maar een conclusie mogelijk: Maak Sevilla je thuis met Tio Sancho!

Het goede leven in Sevilla
De school organiseert ook excursies naar andere interessante plaatsen in de omgeving, zoals Carmona, Itálica, en het natuurpark Coto de Doñana. In het weekend lonken de boeiende Andalusische steden Cadiz, Jerez en Cordoba, en natuurlijk de zonovergoten stranden van de Costa de la Luz (kust van het licht). ‘S Nachts zullen de levendige tapas bars, taveernes en wijnbarretjes de sfeer alleen nog maar ten goede komen. Een toost op het goede leven in Sevilla!

Sevilla is een van die plekken op aarde die je niet zult vergeten. De stad heeft zoveel te bieden op cultureel, historisch en culinair gebied dat een weekendje simpelweg niet genoeg is. Tio Sancho geeft je de kans om Sevilla je thuis te noemen.

Spaans leren in Sevilla
Dankzij het excursieprogramma en diverse spontane activiteiten is de kans om je te vervelen simpelweg niet aanwezig. In combinatie met kwalitatief hoogwaardig Spaans lesprogramma en een enthousiast team van docenten en begeleiders, is er maar een conclusie mogelijk: Maak Sevilla je thuis met Tio Sancho! Je volgt al een cursus Spaans in Sevilla voor € 185,-! Bekijk snel onze voordelige prijzen en boek jouw cursus Spaans in Sevilla met TioSancho!