We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Spaans leren in » Prado del Rey

Spaans in Prado del Rey


Spaans leren in Prado del Rey

Dit kleine pittoreske stadje ligt in het hart van de Sierra (bergketen) van Cadiz, in de provincie Andalusië. Wil je Spaans leren in een vredige en authentieke omgeving? Dan is Prado del Rey het perfecte toevluchtsoord. De strategische locatie maakt het kleine stadje de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar Andalusische steden zoals Cadiz, Sevilla, Granada, Cordoba en Ronda. Daarnaast bevind je je middenin het prachtige Andalusiche landschap, met prachtige stranden en natuurgebieden op minder dan een uur rijden.

Prado del Rey heeft momenteel 5870 inwoners en is daarmee een relatief rustig plaatsje, waar je wel alles vindt wat je nodig hebt, zoals supermarkten, winkels en een dagelijkse groentemarkt. Het Andalusische karakter heeft er natuurlijk ook voor gezorgd dat er genoeg café’s, restaurants en barretjes zijn om te relaxen en te genieten van de lokale keuken. Prado del Rey maakt deel uit van de zogenaamde ‘Route van de Witte Dorpen’ die door heel Andalusië heenloopt. Voorbeelden van bezienswaardigheden in het stadje zijn de pittoreske Nuestra Señora del Carmen kerk en de Romeinse Iptuci ruïnes.

Natuurliefhebbers zullen aangenaam verrast zijn door het adembenemende landschap en de vele mogelijheden die die omgeving biedt; van wandeltochten in de natuurgebieden Los Alcornocales en de Sierra de Grazalema, kano of kayaktochten of raften op de vele rivieren,  tot paardrijden, bergbeklimmen en abseilen, de natuur is je speelterrein! Onze taalschool in Prado del Rey organiseert veel outdoor activiteiten na school en in het weekend. Dus natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een rustig en kleinschalig stadje met een groot natuurlijk speelterrein zullen zich als een vis in het water voelen in Prado del Rey!

Onze taalschool in Prado del Rey organiseert veel outdoor activiteiten na school en in het weekend. Dus natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een rustig en kleinschalig stadje met een groot natuurlijk speelterrein zullen zich als een vis in het water voelen in Prado del Rey! En wist je dat je al een tweeweekse cursus Spaans volgt voor € 395,-? Bekijk snel onze voordelige tarieven. Ga mee met TioSancho en boek nu een cursus Spaans in Prado del Rey!