We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Spaans leren in » O Grove

Spaans in O Grove


Spaans leren in O Grove

Galicië, in het noordwesten van Spanje, geldt als een van de mooiste provincies in Spanje. Het gebied is betrekkelijk vrij van buitenlands toerisme en behoort tot de meest ongerepte gebieden van Spanje. Bij Spanjaarden is het mooie kustlandschap met de rijke gastronomie al lang geen geheim meer.

Stranden van de Rias Bajas

Langs de Rias Bajas, vind je prachtige stranden, grillige rotskusten en vruchtbare riviermondingen. Bij de uitmonding van de Ria de Arousa in de Atlantische oceaan ligt O Grove, een klein havenstadje in een adembenemend landschap. O Grove ligt op een schiereiland dat met een smalle landtong met het vaste land verbonden is. Het is een levendige plaats met ongeveer 15.000 inwoners, waar men voornamelijk leeft van de mosselen en de visvangst. In Spanje staat deze plek bekend als het paradijs van de zeevruchten.

Lekker eten & drinken
Er bevinden zich in de nabije omgeving beschermde baaien met mooie zandstranden aan de Atlantische oceaan. Zelfs in het hoogseizoen zijn deze stranden redelijk rustig. Het aanbod van restaurants in O Grove is zeer veelzijdig. Talrijke gezellige barretjes en restaurants zorgen voor een levendige sfeer en een uitgebreide menukaart met tapas en wijnen uit de regio. Ook de stijlvolle cafés, barretjes en discotheken bieden vertier tot in de vroege uurtjes.

Klimaat
Het klimaat is gedurende het hele jaar vrij mild. De zomers zijn over het algemeen droog met als hoogste temperaturen tussen de 25 en 33 graden.

Santiage de compostella
Hoogtepunt is een bezoek aan bedevaartsoord Santiago de Compostella (70 km). De provinciehoofdstad Pontervedra (35 km) en de Rias bij de eilanden Ons en Las Cies zijn andere interessante bezienswaardigheden. Uiteraard kunt u ook een bezoekje brengen aan het mooie noorden van Portugal.

Spaans leren in O Grove
O Grove is een paradijs voor natuurliefhebbers en een van de meest inspirerende plekken om Spaans te leren. Leer Spaans in O Grove met TioSancho, bekijk hier de activiteiten in O Grove, de voordelige prijzen van een Spaanse cursus in O Grove of ga direct naar het boekingsformulier!