We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Spaans leren in » Malaga

Spaans in Malaga


Spaans leren in Malaga

In deze Zuidelijke hoofdstad van de Costa del Sol komt het klimaat overeen met de stemming van haar bewoners en de ambience in de stad. De zonnige manier van leven betekent hier meer fiesta dan siesta, en de inwoners van Malaga zijn meer dan bereid om je te laten zien hoe je het meest van het leven kunt genieten.

Cultuur en uitgaansleven
De unieke atmosfeer in deze zuidelijke schoonheid is het resultaat van een intigrerende en luisterrijke geschiedenis, met Andalusische en Moorse invloeden. Het leven in Malaga kan gekarakteriseerd worden als zowel kosmopolitisch als traditioneel, met aan de ene kant een rijk uitgaansleven, met cafés, restaurants en barretjes, en aan de andere kant een culturele rijkdom in de vorm van festivals zoals Semana Santa (de Paas processies) en de Augustus festivals.

Stranden
Als bonus vind je in en rondom Malaga de mooiste stranden uit de omgeving, om weer op adem te komen en een kleurtje op te doen na al dat gefeest en die stadse fratsen. Malaga biedt je daarnaast het hele jaar door een heerlijk klimaat met wintertemperaturen tot 20°C!

Pablo Picasso
Malaga is de geboortplaats van Pablo Picasso en een bezoek aan het Picasso museum is een absolute must, helemaal omdat onze school zich op 300 meter van de ingang bevindt! Middenin het centrum is onze school de perfecte uitvalsbasis voor luie dagjes op het strand of pittoreske stadswandelingen door het historische centrum (na al dat harde studeren natuurlijk…).

Activiteiten naast de cursus
Voor natuurliefhebbers biedt Malaga een paar aangename verrassingen, zoals het oude stadje Antequera met haar wonderbaarlijke kalkstenen torenspitsen en de adembenemende ‘wandelweg van de koning,’ die duizelingwekkend om het ravijn van wandel- en klimparadijs Garganta de El Chorro draait. Bekijk hier de vele activiteiten in Malaga.

Spaans leren in Malaga
Malaga kortom is een droombestemming, een stad met een rijke Andalusische erfenis en een positieve kijk op het leven, gesitueerd in een omgeving van gouden stranden en mysterieuze rotsformaties. Koppel hier nog de ongelofelijk voordelige tarieven aan en je kunt haast niet anders dan meteen een cursus Spaans in Malaga boeken!