We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Spaans leren in » Granada

Spaans in Granada


Spaans leren in Granada

Granada is alles wat je maar kunt wensen en meer: een stad die meer dan 7 eeuwen Moorse overheersing kende, en als gevolg nu over geweldige monumenten beschikt; het Alhambra, een poging van de Arabieren om hemel op aarde te creëeren, en wat te denken van het Generalife, het zomerpaleis? De vermaarde Universiteit van Granada zorgt ervoor dat, hoewel de geschiedenis hier letterlijk op straat ligt, de studentenpopulatie de stad altijd weer nieuwe adem inblaast.

Aan de voet van de Siërra Nevada
Granada ligt naast de toppen van de Sierra Nevada in de provincie Andalusië in het zuiden van Spanje. De stad ligt op ongeveer 70 kilometer van de kust. Deze uitgelezen positie stelt je in staat om ’s morgens een besneeuwde piste af te skieën en ’s middags op het strand te zonnebaden. Het omringende betoverende landschap van Andalusië vraagt erom verkend te worden. Bezoek bijvoorbeeld de beroemde Cuevas (grotten) in de bergen van het Sacramonte klooster, waar sommige monnikken tot op de dag van vandaag vertoeven.

Granada: een historische mix
De bijzondere atmosfeer is voelbaar als je door de nauwe, besteende straatjes van de oude wijk wandelt. Het Albaizín is een historische mix van Moorse, Joodse en Christelijke invloeden. Na 7 Eeuwen Moorse overheersing, werd Granada in 1492 heroverd door de Katholieken. Hun sporen zijn vooral terug te vinden in renaissance kerken en paleizen zoals Capilla Real en het Cartujo. De ‘melting pot’ aan culturen wordt levendig verwoord door de zigeuners die de flamenco dansen. Ook de populaire festivals in Granada, gebaseerd op Moorse en Christelijke tradities, zijn een perfecte manier om het multiculturele verleden en heden van de stad te vieren.

Spaans leren in Granada
Granada is een stad waar het verleden nog steeds zichtbaar is. De bijna magische sfeer vormt een ideale inspiratie om Spaans te leren. Onze school ligt in het hart van Granada, vlakbij Plaza Nueva en op een steenworp afstand van de wijk Albaizín en de kathedraal. Bekijk hier de vele activiteiten in Granada. Kan er een mooiere plek zijn om Spaans te leren? En dat voor zeer voordelige prijzen. Ga mee met Tio Sancho naar Granada en adem de allure van deze historische stad in! Boek nu je cursus Spaans in Granada!