We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Spaans leren in » Denia

Spaans in Denia


Spaans leren in Denia

Denia is een Mediterraanse badplaats, in het noorden van de Costa Blanca. De levendige haven, prachtige stranden en het sfeervolle centrum weerspiegelen het ideale Mediterraanse leven. Dwaal door de nauwe straatjes met witgekalkte huisjes en je stapt een levende ansichtkaart binnen, die je waarschijnlijk aan je vrienden en familie zou willen sturen.

Tussen Alicante en Valencia
Het plaatsje ligt 100 kilometer ten zuiden van Valencia en 95 kilometer ten noorden van Alicante, beiden goed bereilbaar voor stedentripjes. Denia beschikt over een rijke historische en culturele heritage, van een diverse invloeden varierend van de Iberiers, Phoeniciërs, Grieken, Carthagen, Romeinen, Visegoten, Moren en Christenen, die in de laatste 500 jaar hun stenpel op de plaats drukten. De typische Mediterraanse sfeer zal iedere bezoeker van Denia betoveren.

Gezellige restaurants
Het Castillo, een Moorse Middeleeuwse fortificatie die majesteus boven de stad uitrijst, is zeker een bezokje waard. Ook het havenkwartier Baix la Mar, waar de vangst van de dag snel z’n weg vindt naar de menu’s van de gezellige restaurantjes, is een must. De kust nodigt met haar awardwinnende schone turkooize water zeker uit voor een duik. Verken voor prachtige wandelingen het Montgo Natural Park, gedomineerd door de massieve berg van dezelfde naam en eindigend in 160 meter hoge kliffen uitkijkend over de oceaan.

De school in Denia 
Onze school ligt middenin het centrum van Denia, in een van de levendigste straten, op een steenworp afstand van de markt en aan de voet van het indrukwekkende Castillo. Wenste je altijd al dat de ansichtkaarten van je vrienden tot leven kwamen? Tio Sancho geeft je de kans om het Mediterraanse leven in Denia te proeven. Cultuur en natuur gaan hand in hand in dit misschien wel best bewaarde geheim van Spanje.

Spaans leren in Denia
Wenste je altijd al dat de ansichtkaarten van je vrienden tot leven kwamen? Tio Sancho geeft je de kans om het Mediterraanse leven in Denia te proeven, voor zeer voordelige tarieven. Cultuur en natuur gaan hand in hand in dit misschien wel best bewaarde geheim van Spanje. Boek nu een cursus Spaans in Denia met TioSancho!