We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Spaans leren in » Conil

Spaans in Conil


Spaans leren in Conil de la Frontera

Conil, voluit Conil de la Frontera, is een van die plekken waar de tijd een ander tempo lijkt te hebben. Het goed bewaard gebleven historische stadje heeft ongeveer 18.000 inwoners en is een van de weinige plaatsen aan de Costa de la Luz waar het centrum zo authentiek mogelijk is gehouden. Hier dus geen flats, moderne gebouwen en hoogbouw, maar een pittoresk stadje met witte huisjes en sfeervolle pleintjes en straatjes.

Costa de la Luz
De kustlijn biedt een prachtig panorama van witte zandstranden, afgeschermde baaitjes en steile kliffen, zeer geschikt voor romantische wandelingen en luie strandpicknicks. Conil ligt tussen Cadiz en Gibraltar in, strategisch tussen alle hoogtepunten van de regio in. Zo zijn Jerez, het Grazalema National park, Tarifa de windsurfing hotspot van Europe en de Ruta de los Pueblos Blancos , de sfeervolle witte dorpen route, allemaal goed bereikbaar. Ben je op zoek naar avontuur? Dan kun je ook altijd de ferry nemen voor een dagrtipje naar Marokko.

Het stadje Conil is zo charmant als een Andalusische ansichtkaart, met nauwe kronkelende straatjes, witgekalkte huisjes met blauwe deuren en kozijnen en gezellige terrasjes. De bewoners genieten van het leven zoals ze dat al eeuwen doen, met lekker eten, een goed glas wijn en heel veel zon.

De school in Conil de la Frontera
Onze taalschool in Conil past perfect bij de omgeving. Het is een ruimtelijk opgezet gebouw dat, naast jouw toekomstige klaslokaal, ook over een bibliotheek, internetruimte, een dansstudio, een keuken en zelfs een patio met Barbecue beschikt. Lees hier meer over de activiteiten in Conil.

Duur? Helemaal niet! Bekijk hier de voordelige prijzen voor taalcursussen in Conil. Kom naar de kust van het licht en boek een cursus Spaans in charmant Conil, aan de schoonste wateren van Spanje!