We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Spaans leren in » Canet de Mar

Spaans in Canet


Spaans leren in Canet de Mar

Canet is een rustig badplaatsje aan de Costa Brava, op slechts 45 minuten/km van Barcelona. Maak gebruik van de gelegenheid en geniet van het beste van twee werelden; bruisend Barcelona en kalm Canet. De provincie Catalunya ligt in het Noord-oosten van Spanje en vormt de meest bezochte regio van Spanje. Het gevarieerde landschap met de grillige kustlijn, brede stranden, de sneeuwbedekte toppen van de Pyreneën en groene laagvlaktes verklaren waarom. Het warme Mediterrane klimaat geeft je binnen no time een kleurtje, want de regio wordt maar liefst 300 dagen per jaar door de zon beschenen.

Gezellig en levendig
Een van de meest bekende bestemmingen in Spanje, Barcelona is een absolute must voor iedere Spanje liefhebber. Flaneer op de Ramblas, raak geinspireerd door de kleurrijke architectuur van Gaudi en eet je rond aan tapas, het is onmogelijk om je te vervelen in deze stad. Alle attracties die Barcelona te bieden heeft, zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het zonnige Canet. Met Canet als thuishaven kun je weer rustig bijkomen van al je avonturen.

Het kleine kustplaatsje Canet heeft niet meer dan 10.000 inwoners en ook al is het gezellig en levendig, je zult er niet overspoeld worden door toeristen, zoals in andere badplaatsen aan de Costa Brava. De lange promenade die langs de zee loopt leidt je naar prachtige en verbazingwekkend rustige strandjes. 

Rust dichtbij Barcelona
Canet is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van rust en ruimte, met de wereldstad Barcelona op een steenworp afstand. TioSancho bewijst dat Spaans leren niet duur hoeft te zijn. Je volgt al een cursus Spaans in Canet al vanaf 250,-! Ga naar de voordelige prijzen en verzeker jezelf nu van een plek onder de zon. Ga mee met TioSancho en boek een Spaanse taalcursus in Canet!