We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Spaans leren in » Barcelona

Spaans in Barcelona


Spaans leren in Barcelona

Tapas on Las Ramblas

Barcelona is waarschijnlijk de meest populaire stad in Spanje onder binnen- en buitenlandse toeristen. Inderdaad heeft deze kleurrijke hoofdstad van Catalunya veel te bieden; de unieke architectuur van Gaudi, zonnige stranden in Barceloneta, eindeloze winkelstraten en natuurlijk de bedrijvige Ramblas die je door het hart van de stad leiden op een eindeloze wandeling door het Catalaanse leven.

Een rijke culturele stad
De stad is altijd vooruitstrevend geweest, zoals duidelijk zichtbaar is in de wonderlijke architectuur van Gaudi, de nog steeds niet afgebouwde Sagrada Familia, het kleurrijke Park Güell dat uitkijkt over de stad en de vele villa’s die verspreid zijn door het centrum van Barcelona. In deze buitengewoon moderne stad met een komopolitische levensstijl, raken de brede avenues tijdens de jaarlijkse uitverkoop snel vol met hooggehakte fashionistas. Barcelona is behalve een cultureel rijke stad, ook een paradijs voor shopaholics!

Hoofdstad van Catalunya
Tegelijkertijd heeft Barcelona een sterke connectie met haar geschiedenis en tradities. Ook al staat Catalunya op de kaart aangegeven als deel van Spanje, in het dagelijkse leven, zijn de taal en cultuur uniek en nog steeds de trots van iedere inwoner. De dictatuur van Franco verbood de Catalanan zelfs de straatnamen in hun eigen taal weer te geven. Tegenwoordig bloeit de Catalaanse cultuur weer vrijelijk en doet ze soms meer denken aan Provençaals dan Spaans.

Camp Nou
Wil je Barcelona op haar allerbest zien? Ga dan naar de voetbaltempel, het Camp Nou stadion, thuisbasis van het machtige FC Barcelona. Het museum verhaalt de rijke historie van de club, terwijl het stadion met haar vijf steile ringen voor zich spreekt: voetbal leeft in Barcelona!

Las ramblas
Eigenlijk is er zoveel te zien en te doen in Barcelona, dat je de stad het beste kunt verkennen zonder strak schema. Flaneer over de Ramblas met de vogeltjemarkt en de kitschy mime artiesten, ga pootjebaden in de blauwe Middelandse Zee, verdwaal in de Gotische wijk en beland uiteindelijk op het sfeervolle Plaça Reial voor een cafe con leche terwijl je je realiseert dat het leven goed is in Barcelona.

Spaans leren in Barcelona
Barcelona is een van de meest kleurrijke steden ter wereld. Voel je thuis in Barcelona met TioSancho! Bekijk wat er allemaal te doen is in Barcelona bij de activiteiten, verbaas je over de voordelige prijzen van onze Spaanse taalcursussen in Barcelona en boek jouw cursus Spaans in Barcelona nu!