We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » O Grove » Reisinformatie O Grove

Reisinformatie O Grove


Bij aankomst in O Grove
Als je in O Grove bent toegekomen, begeef je je naar Café "La Marquesina", de ontmoetingsplaats van onze school. Het adres van de ontmoetingsplaats is Rúa da Praza 30. Daar zal een medewerker van de school je opvangen (tussen 13.00 uur en 15.00 uur en tussen 17.00 uur tot 22.00 uur).

Je komt met de auto
De beste weg om met de auto naar O Grove te rijden is via San Sebastian, Burgos, Palencia, Benavente, Ourense, Vigo en Pontevedra of via Bilbao, Santander, Oviedo, Avilés, Ribadeo, Santiago en Pontevedra.

Je komt met de bus of de trein
Bij aankomst in Pontevedra neem je de directe bus naar O Grove. Indien je aankomt in Vigo of Santiago de Compostela, dan neem je de bus (vanaf het busstation/estación de autobuses) of treinstation (estación de RENFE) naar Pontevedra, en daar neem je dan de directe bus naar O Grove. De laatste bus naar O Grove vertrekt om 22u. Enkele bussen van Vigo en Santiago rijden rechtstreeks naar O Grove op zondag (zie vertrekuren). Van het busstation in O Grove is het 5 minuten wandelen naar de ontmoetingsplaats. Busmaatschappijen: www.monbus.es en www.renfe.es

Je komt met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde internationale luchthavens zijn Santiago de Compostela (80 km) en Vigo (65 km). In Santiago of Vigo neem je de bus of een taxi naar het busstation (estación de autobuses) of het treinstation (estación de RENFE). Vandaar reis je  verder met de trein of de bus naar Pontevedra, en van Pontevedra met de bus naar O Grove.

Nuttige telefoonnummers vervoersmaatschappijen.
Company Monbus: (0034) – 902-15 87 78
Bus station Pontevedra: (0034) – 986-85 24 08
Bus station Santiago: (0034) – 981-54 24 16
Bus station Vigo: (0034) – 986-37 34 11