We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Canet de Mar » Reisinformatie Canet

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-

Reisinformatie Canet


Je komt met het vliegtuig:
Op de luchthaven van Barcelona neem je de regionale trein naar Canet de Mar (Lijn 1: richting Mataró en Blanes / Maçanet). Om de 15 minuten vertrekt er een kusttrein richting Canet. Sommige treinen hebben Mataró als eindbestemming, en dan zal je moeten overstappen op de volgende trein naar Blanes / Maçanet. Na 4 haltes ben je in Canet de Mar. Klik hier voor de kaart van Canet.

Reis per internationale trein:
Op het hoofdstation van Barcelona (Plaza de Cataluña) neem je de regionale trein naar Canet de Mar (Lijn 1: richting Mataró en Blanes / Maçanet). Om de 15 minuten vertrekt er een kusttrein richting Canet. Sommige treinen hebben Mataró als eindbestemming, en dan zal je moeten overstappen op de volgende trein naar Blanes / Maçanet. Na 4 haltes ben je in Canet de Mar.

Reis per auto:
Kom je met de auto naar Canet (Coasta Brava), klik dan op de wegenkaart (zie afbeelding boven) voor een grotere weergave. Wil je zelf een route plannen, klik dan hier om de routeplanner van de ANWB te consulteren.

Ter plaatse:
Eens in Canet begeeft u zich naar Bar Marblau, de ontmoetingsplaats van de school. Het adres is: Riera Sant Doménec, 20. Dit is ongeveer een 150 meter van het stationnetje. Aangekomen in Bar Marblau vraag je naar Angel González, de directeur van de school, die via mobiel wordt opgeroepen om je te verwelkomen. (ter info geven we het 06 -nummer: 610 069 781)