We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Barcelona » Reisinformatie Barcelona

Reisinformatie Barcelona


Onze school in Barcelona bevindt zich op 5 minuten wandelafstand van de Plaza de Cataluña (centrum).

Je komt met het vliegtuig:

Kom je met het vliegtuig, neem je op de luchthaven de trein naar de Plaza de Cataluña (+/- 20 min van de luchthaven).

Reis per internationale trein

Kom je met de trein vanuit België, dan is je eindhalte het station van Barcelona Sants. Neem van hieruit de metro L1 (rode) naar de Plaza Urquinaona. Via uitgang “Vía Laietana” bereik je de school op 100 meter wandelafstand.

Reis per auto

Neem de snelweg langs de middellandse zee door het zuiden van Frankrijk via Montpellier, steek de Spaanse grens over Perpignan en La Junquera en ga verder op de snelweg A7 richting Barcelona.

Ter plaatse

De school bevindt zich op 5 min loopafstand van Plaza de Cataluña, zowat het bekendste plein in het centrum van Barcelona, op een steenworp afstand van de Ramblas. De Plaza de Cataluña is hét kloppende hart van de stad en het centrum van al het openbaar vervoer van de stad. Klik hier voor het stadsplan.

De ontvangst vindt plaats op de zondag van aankomst op de school. Hier zal een personeelslid van de school zal voor je klaarstaan tussen 12 uur en 14 uur  en tussen 18 uur en 22.00 uur.