We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Cursus Spaans

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-Cursus Spaans in Spanje

De taalcursussen die we aanbieden, kunnen geboekt worden voor een periode van 2, 3, 4, 5 tot 52 weken, afhankelijk van je persoonlijke doelstellingen. Als je van plan bent je het Spaans 100% eigen te maken, kun je altijd een langere cursus Spaans boeken of je verblijf verlengen.

Cursus Spaans

De Spaanse cursussen beginnen bij niveau A, voor beginners, tot en met niveau E, voor mensen die reeds een aardig woordje Spaans spreken, maar hun spreek- en schrijfvaardigheid willen perfectioneren. Check het niveau menu om te kijken welk niveau bij jou past. Als Tio Sancho cursist maak je zelf uit hoeveel tijd je in het klaslokaal doorbrengt en op het strand. Van individueel vormgegeven lesprogramma’s tot groepsklassen die je alle vrije tijd geven om te genieten van het Spaanse leven, kies het type cursus Spaans dat aansluit bij jouw wensen.

Binnen en buiten het klaslokaal

Iedere klas biedt plaats aan een minimum van drie en een maximum van acht studenten, om een ideaal leerklimaat te creeëren, waar iedereen op een dynamische manier kan participeren, terwijl er ruim gelegenheid is voor persoonlijke ondersteuning. De lessen richten zich op conversaties voeren en praktische communicatie. De grammatica wordt in een praktische context onderwezen, wat je in staat stelt de schijnbaar ingewikkelde Spaanse grammaticale structuren te begrijpen en toe te passen. Tio Sancho streeft er naar om persoonlijke lessen Spaans te bieden met een balans tussen de verschillende leeraspecten: spreken, schrijven, lezen en luisteren.

De stijl van Tio Sancho

Sociale interactie is de sleutel om je een taal eigen te maken en daarom moedigen we onze studenten aan om actief deel te nemen aan de lessen. Vragen stellen, suggesties doen en verhalen delen zullen bijdragen aan je begrip van het Spaans en de Spaanse cultuur. Het draait niet alleen om de Spaanse taal. De taal is nauw verbonden met de cultuur, waar we tijdens de cursus Spaans dan ook de nodige aandacht aan zullen besteden. Daarnaast is omgaan en vrienden maken met de Spanjaarden tijdens onze culturele activiteiten natuurlijk de beste manier om je Spaans te oefenen. 

In de kleinere plaatsjes O Grove en Denia bieden we, naast een cursus Spaans, ook Engelse, Duitse, Franse en Italiaanse taalcursussen aan. Dit geeft je de perfecte mogelijkheid om je internationale vriendenkring uit te breiden, en je Spaans te oefenen onder het genot van een glas sangria.