We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Prado del Rey » Activiteiten Prado del Rey

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-

Activiteiten Prado del Rey


Vrije Tijd & Culturele Activiteiten in Prado del Rey
In je vrije tijd wil je natuurlijk ook wat te doen hebben in Prado del Rey! Daarom organiseert de school een breed scala van activiteiten in de buitenlucht. Onze gekwalificeerde gidsen nodigen je uit om de prachtige omgeving van Prado del Rey te verkennen; wandel, klim en raft door natuurreservaten van Grazalema en Alcornocales. Je kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende routes en onder leiding van een ervaren gids verdwaal je niet.

In de zomer is de kanotocht over het Zahara meer een absoluut hoogtepunt. Is dat nog niet avontuurlijk genoeg? Probeer dan paragliding in tandem of zelfs een intensieve cursus paragliden in het nabijgelegen Flight Center in Algodonales.

De provincie Cádiz met zijn diversiteit aan landschappen, indrukwekkende bergen, rivieren en witte dorpjes is echt een paradijs voor liefhebbers van paardrijden.

Voor beginners bieden we een inleiding van een uur waarin je de eerste stappen van het paardrijden londer de knie krijgt. Ervaren ruiters kunnen ritten boeken en parcoursen rijden in de omgeving van Prado del Rey.

Het programma omvat korte ritten van een uur, maar ook dagtochten met een picknick in de middag, langs de ruïnes van een Moors kasteel of door een kurkeik bos of over een oud veedrijverspad naar een prachtig meer.