We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » O Grove » Activiteiten O Grove

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-

Activiteiten O Grove


Vrije Tijd & Culturele Activiteiten in O Grove

In O Grove hoef je je niet te vervelen. Je kunt op verschillende manieren genieten van de natuurlijke en culturele rijkdom van deze regio: wandel naar het eilandje Arousa, maak een boottocht over de prachtig heldere wateren van de baai of geniet van de vangst van de dag onder het genot van een glas Albariño wijn in een van de gezellige restaurantjes.

Je kunt ook een kijkje onder water nemen, door in zee te gaan met een van de vele duikclubs in de buurt van O Grove. Onder professionele begeleiding kun je verschillende duikspots aandoen, duikcursussen volgen en apparatuur huren.

Houd je het liever droog? Breng dan een bezoekje aan het aquarium Galicia in O Grove. Hier vertoeven haaien, octopussen en murenen in een natuurgetrouwe habitat. Een andere aanrader is om de demonstratie van een professionele valkenier bij te wonen. Het publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de show en je kunt ervaren hoe het is om een adelaar te voeden, die neerstrijkt op je arm.

Voor de liefhebbers van landsporten is er een golfbaan waar je je swing kunt oefenen, of een wandeling door de prachtige groene lanen en de goed onderhouden greens kunt maken. Ook andere sporten zoals paardrijden, fietsen, surfen en zeilen zijn mogelijk.

 De school in O Grove organiseert allerhande activiteiten:

Kortom, O Grove is een geweldige plak om Spaans te leren in een natuurlijke omgeving die niet toeristisch aandoet.