We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Denia » Activiteiten Denia

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-

Activiteiten Denia


Vrije Tijd & Culturele Activiteiten in Denia
Er is zeer veel te zien en te doen in Denia! De school organiseert verschillende ontspannende en culturele activiteiten gedurende het hele jaar, die variëren afhankelijk van het seizoen.

Sport
In de zomer kun je verschillende sporten beoefenen zoals surfen, kanoën, duiken, zeilen, tennis en paardrijden. De school organiseert ook gezamenlijke sportieve activiteiten zoals volleyballen op het strand, paardrijtochten, fietsen, quad tours, fietstochten en wandelingen in de bergen.

Excursies
Daarnaast organiseert de taalschool in Denia ook diverse uitstapjes in de omgeving van Denia. Bezoek bijvoorbeeld het Kunsten en Science Centre (La Ciudad de las Artes y las Ciencias) of het Oceanarium (Oceanográfico) in Valencia en Terra Mítica in Benidorm.

Elk weekend zijn er uitjes naar bijvoorbeeld de bioscoop, een museum, tapasbars enzovoort, waar je je medestudenten leert kennen en samen het Spaans in de praktijk kunt brengen.