We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Conil » Activiteiten Conil de la Frontera

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-

Activiteiten Conil de la Frontera


Vrije Tijd & Culturele Activiteiten in Conil de la Frontera
In Conil is zeer veel te zien en te doen. Een paar favoriete activiteiten die door de taalschool worden georganiseerd zijn de fietstocht met Mame, een paella avond onder leiding van chef Angeles en een excursie naar Cadiz met onze gids Paqui.

Ons excursieprogramma brengt je onder ander naar Cadiz, de oudste Europese stad aan de kust, Jerez de la Frontera, beroemd om haar wijnen, de “Ruta de los Pueblos Blancos”, de karakteristieke witte dorpjes, en naar het Grazalema natuurreservaat. Ook Tarifa, het windsurfmekka van Europa, is binnen handbereik. Zoek je het liever over de grens? Dan is Marokko binnen twee uur te bereiken met de ferry.

Ook organiseren we in Conil, afhankelijk van de weersomstandigheden en de wensen van de studenten, verschillende sportieve activiteiten. Wat te denken van kite-surfen, tennissen, volleyballen en golfsurfen in de prachtige baai van Conil de la Frontera?

De docenten vergezellen de studenten graag op alle culturele activiteiten die door de school georganiseerd worden. Den hierbij aan barbecues, "tapas" tours, kook-en gastronomische workshops, fiets-en wandelroutes, Spaanse filmavonden en muziek workshops.

Natuurlijk kun je ook op eigen houtje de prachtige omgeving verkennen. Bezoek de mooiste stranden van de Costa de la Luz (kust van het licht) of trek de binnenlanden van Andalusië in en bezoek plaatsen als Ronda, Granada of Sevilla. Conil is een goede uitvalsbasis om te genieten van de mooiste provincie van Spanje. Je vindt er de beste stranden en een verbazingwekkende verscheidenheid aan restaurantjes en café’s met uitzicht op zee.