We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Barcelona » Activiteiten Barcelona

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-

Activiteiten Barcelona


Vrije Tijd & Culturele Activiteiten in Barcelona
Spaans leren moet natuurlijk niet beperkt blijven tot de klas. Daarom bieden we studenten een reeks van culturele en recreatieve activiteiten die je verblijf in Barcelona onvergetelijk zullen maken. Op de eerste dag raak je tijdens een wandeling in het centrum van Barcelona vertrouwd met de stad. We organiseren ook uitstapjes naar de Sagrada Familia, Parque Güell, Las Ramblas, het Palacio de Música, Montjuic enzovoort.


De stranden zijn slechts vijftien minuten lopen van de school en zijn perfect voor allerlei outdoor activiteiten zoals windsurfen en zeilen (mogelijk op de zeilschool). Je kunt voetballen en volleyballen, strand- en tennisrackets lenen bij de school.


We organiseren ook verschillende excursies in de omgeving van Barcelona, waarbij een minimum aantal studenten geldt: excursies naar het Dali museum in Figueres/ Cadaques, de stranden van Sitges, het klooster van Montserrat en verschillende wandelingen in het omliggende platteland.

Culturele activiteiten hebben een hoge prioriteit en iedere week vertonen we de beste Spaanse en Latijns-Amerikaanse films op school. Ook organiseren we debatten over verschillende aspecten van de Spaanse cultuur, geschiedenis en gastronomie. Gezellige diners, tapas avonden en wijnproeverijen bieden je de mogelijkheid om de daad bij het woord te voegen en je Spaans in een vrolijke en ongedwongen sfeer te oefenen.

Dankzij Barcelona’s rijke culturele aanbod staan er uiteenlopende evenementen op het programma: concerten, filmfestivals, tentoonstellingen of conferenties vinden gedurende het hele kalenderjaar, plaats en we brengen onze studenten altijd op de hoogte.


Het gebruik van internet tijdens de openingsuren van onze school is gratis.