We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Activiteiten

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-


Activiteiten van TioSancho scholen

Je verblijf in Spanje moet natuurlijk niet beperkt blijven tot het klaslokaal. Daarom bieden we studenten een reeks van culturele en recreatieve activiteiten die je verblijf in Spanje onvergetelijk zullen maken.

Activiteiten & excursies

Iedere school organiseert diverse activiteiten om studenten ook na de lessen en in het weekend kennis te laten maken met de Spaanse cultuur. Afhankelijk van weersomstandigheden, de culturele kalender en wensen van studenten, wordt er iedere week een activiteitenprogramma samengesteld. Daarnaast worden er excuries aangeboden in het weekend in samenwerking met andere speciaal geselecteerde partijen. Alle activiteiten zijn geheel gratis, inbegreepen in de kosten. De kosten voor de excursies zijn niet inbegrepen bij de cursus. Natuurlijk staat het je geheel vrij om deel te nemen. Je kunt ook op eigen houtje de omgeving verkennnen. De school beschikt dikwijls over handige contacten en tips om het meeste uit je tijd in Spanje te halen.