We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Sevilla » Accommodatie school Sevilla

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-

Accommodatie school Sevilla


1) Gedeeld appartement
De centraal gelegen appartementen hebben slechts een loopafstand van 10 tot 15 minuten naar school. De appartementen bestaan uit 2 of 3 één- of tweepersoons slaapkamers, keuken, woonkamer en 1 of 2 badkamers. De keuken is volledig uitgerust en een wasmachine is aanwezig. De appartementen zijn voorzien van beddengoed, echter men dient zelf handdoeken mee te nemen. Het is de verantwoordelijkheid van de student zelf om het appartement netjes te houden.

2) Spaans gastgezin
Een van de snelste manieren om de Spaanse cultuur en de taal u eigen te maken is om uw intrek te nemen bij één van de Spaanse gastgezinnen. De gastgezinnen zijn niet altijd standaard gezinnen bestaande uit vrouw, man, kind, het betreft soms ook een alleenstaande volwassene of iemand die zijn huis deelt met buitenlandse studenten. Bij de keuze van een gastgezin is er een mogelijkheid tot het kiezen van een een- of tweepersoonskamer, halfpension en wasgoed service. Alle gastgezinnen wonen op een loopafstand van 10 tot 15 minuten naar de school.

3) Cursussen zonder accommodatie
Cursussen kunnen eventueel ook worden geboekt zonder accommodatie.

 

* Een tweepersoonskamer is alleen te resereveren indien je met twee personen een cursus komt volgen. Kom je alleen, dan word je geacht een éénpersoonskamer te reserveren.