We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Prado del Rey » Accommodatie school Prado

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-

Accommodatie school Prado


Gedurende je cursus zijn er verschillende mogelijkheden om te verblijven. Je kunt wonen samen met andere studenten in gedeelde appartementen of  je kunt je accommodatie krijgen bij een van onze gastgezinnen op basis van half pension.  Mogelijk is om een éénpersoonskamer (meerprijs) of een gedeelde tweepersoonskamer te reserveren. Accommodatie bij  de school is natuurlijk optioneel. 
Het verblijf  is beschikbaar vanaf de zondag voor de cursus tot zaterdagmiddag (12.00 uur) na de cursus. Indien je eerder of later aankomt of later wilt vertrekken, laat het ons dan tijdig weten.

1) Gedeelte appartementen
De comfortabele en ruime appartementen worden gedeeld met andere studenten. Alle appartementen hebben volledig uitgeruste gemeenschappelijke keuken, wasmachine,  badkamer en woonkamer. Beddengoed is aanwezig, handdoeken zijn niet inbegrepen. De grootte verschilt per appartement. Meestal deel je het appartement met 4 of 5 andere cursisten.

De appartementen bevinden zich in het centrum van de stad en in de buurt van de school, op slechts 5 a 10 minuten afstand. Deze appartementen zijn met name geschikt voor die cursisten die op zoek zijn naar meer vrijheid en onafhankelijkheid.

2) Gedeelte appartementen met Spanjaarden (juli/augustus)
Vergelijkbarce appartementen als 1 'gedeelde appartemeten' alleen dan gedeeld met Spaanse studenten. Deze studenten komen op onze school een cursus Engles of Duits volgen. Dit geeft je de perfecte gelegenheid om je Spaans te oefenen! De mogelijkheid bestaat alleen in de maanden juli en augusuts.

3) Spaans gastgezin
Leven met een Spaans gastgezin is een van de beste manieren om echt de Spaanse cultuur en gewoonten te ervaren. Het is de snelste manier om een taal in de praktijk te brengen. Accommodatie omvat halfpension in één- of tweepersoonskamer en is inclusief wasservice. De gastgezinnen zijn speciaal geselecteerd door de school.

Wij adviseren je gebruik te maken van de mogelijkheid om ten minste éénmaal per dag met het gezin mee te eten. De dagelijkse warme maaltijden zijn een belangrijk aandachtspunt van het Spaanse gezinsleven. Je aanwezigheid zal zeer gewaardeerd worden en zal ook zeker nuttig zijn voor de ontwikkeling van je taalkennis. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, vragen we je tijdig contact met ons op te nemen voor het reserveren van een gastgezin. 

4) Cursussen zonder accommodatie
Cursussen kunnen eventueel ook worden geboekt zonder accommodatie.