We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » O Grove » Accommodatie School O Grove

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-

Accommodatie School O Grove


1) Appartementen
Alle appartementen bevinden zich in het centrum van de stad en dichtbij de school. Ze zijn ruim en comfortabel. De appartementen bestaan uit twee of drie slaapkamers, een- of twee persoonskamers, keuken, woonkamer en een of twee badkamers. De keukens zijn volledig uitgerust inclusief wasmachine. Beddengoed is aanwezig, voor handdoeken moet u echter zelf zorgen. Het is tevens mogelijk om voor uw vrienden een verblijf te regelen in een van deze appartementen. U kunt dit regelen via ons kantoor op school. Het is de verantwoordelijkheid van de studenten om het appartement netjes te houden.

2) Appartementen plus
Dichtbij het strand en op slechts 5 minuten loopafstand van de school bevinden zich deze appartementen. Bestaande uit een of twee slaapkamers, woonkamer, keuken en badkamer. Met balkon of dakterras. Ideaal voor studenten die met iemand reizen die geen cursus volgt of voor diegene die meer zelfstandigheid/privacy zoeken.

3) Spaans gastgezin
Een van de snelste manieren om de Spaanse cultuur en de taal u eigen te maken is om uw intrek te nemen bij één van de Spaanse gastgezinnen. Accommodatie is inclusief halfpension, een- of tweepersoonskamer en wasgoed service. De huizen van de gastgezinnen zijn ruim en comfortabel. Ze zijn gelegen in het centrum van de stad en erg dichtbij school.

4) Cursussen zonder accommodatie
Cursussen kunnen eventueel ook worden geboekt zonder accommodatie.