We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Conil » Accommodatie school Conil

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-

Accommodatie school Conil


1) Appartementen
De appartementen bevinden zich in het centrum van de stad, op een loopafstand van slechts 5 à 10 minuten van het strand en de school. De appartementen bestaan uit twee of drie slaapkamers, een- of twee persoonskamers, keuken, woonkamer, een of twee badkamers en dakterras. De keukens zijn volledig uitgerust inclusief wasmachine. Beddengoed is aanwezig, voor handdoeken moet u echter zelf zorgen. Het is tevens mogelijk om voor uw vrienden een verblijf te regelen in een van deze appartementen. U kunt dit regelen via ons kantoor op school. Het is de verantwoordelijkheid van de studenten om het appartement netjes te houden.

2) Luxe Apartamenten
Deze bevinden zich in het centrum van de stad, aan een voetgangerspad en op een loopafstand van enkele minuten naar het strand. De appartementen bestaan uit twee tweepersoons slaapkamers, twee badkamers, woonkamer, balkon en een keuken uitgerust met keramische warm houd platen. De appartementen zijn huiselijk, licht en ruim, goed uitgerust en smaakvol ingericht. Inclusief drie keer per week schoonmaak service, satelliet tv, wasmachine,bedlinnen, handdoeken etc. De energie wordt gedeeltelijk opgewekt door zonne-energie. Er is een groot dakterras dat uitzicht biedt op het strand. Deze appartementen worden aanbevolen aan studenten die meer waarde hechten aan comfort en privacy.

3) Spaans gastgezin
Een van de snelste manieren om de Spaanse cultuur en de taal u eigen te maken is om uw intrek te nemen bij één van de Spaanse gastgezinnen. Accommodatie is inclusief halfpension, een- of tweepersoonskamer en wasgoed service. De huizen van de gastgezinnen zijn ruim en comfortabel. Ze zijn gelegen in het centrum van de stad en erg dichtbij school.

5) Zelfstandige appartementen
Dichtbij het strand en op slechts 5 minuten loopafstand van de school bevinden zich deze appartementen. Bestaande uit een of twee slaapkamers, woonkamer, keuken en badkamer. Met balkon of dakterras. Ideaal voor studenten die met iemand reizen die geen cursus volgt of voor diegene die meer zelfstandigheid/privacy zoeken.

6) Bungalows
Er zin nu ook bungalows huur, ideaal voor uw vakantie. Deze zijn gelegen in de wijk Atalaya, aan de rand van het stadje en dicht bij het strand. De huizen hebbe twee verdiepingen, zijn erg ruim, volledig gemeubileerd en smaakvol aangekleed. Beneden is de keuken, eet/woonkamer, T.V en een kamer met badkamer. Boven zijn er drie grote slaapkamers en nog een badkamer. Het huis heeft twee tuinterassen, heel veel planten en bloemen en lijdt naar een park met gras en bomen.

7) Cursussen zonder accommodatie:
Cursussen kunnen eventueel ook worden geboekt zonder accommodatie.