We zijn helaas tijdelijk off line wegens technische redenen. Wij hopen spoedig weer live te gaan.

Spaans, Cursus Spaans, Spaans leren, Spaanse les, taalcursus Spaans, Tio Sancho taalreizen; intensieve lessen, kleine groepen, kwaliteitsonderwijs, voordelige prijzen, lessen samen met internationale studenten.   


Home » Canet de Mar » Accommodatie school Canet

» Gratis Brochure

» Taaltest Spaans

 

Boek hier je cursus Spaans in Spanje!

 

Bel: 035- 201 38 57


Voordeliger Spaans leren met Tio Sancho Spaanse talenscholen: 2013

Barcelona 2 weken v.a. € 560,-
Salamanca 2 weken v.a. € 461,-
Granada 2 weken v.a. € 405,-
Malaga 2 weken v.a. € 455,-
Conil 2 weken v.a. € 430,-
Denia 2 weken v.a. € 540,-
Canet 2 weken v.a. € 425,-
Prado 2 weken v.a. € 395,-
Sevilla 2 weken v.a. € 490,-
O Grove 2 weken v.a. € 360,-

Accommodatie school Canet


Gedurende je cursus zijn er verschillende mogelijkheden om te verblijven. Je kunt wonen samen met andere studenten in gedeelde appartementen of  je kunt je accommodatie krijgen bij een van onze gastgezinnen op basis van half pension.  Mogelijk is om een éénpersoonskamer (meerprijs) of een gedeelde tweepersoonskamer te reserveren. Accommodatie bij  de school is natuurlijk optioneel. 
Het verblijf  is beschikbaar vanaf de zondag voor de cursus tot zaterdagmiddag (12.00 uur) na de cursus. Indien je eerder of later aankomt of later wilt vertrekken, laat het ons dan tijdig weten.

1) Gedeelte appartementen
De comfortabele en ruime appartementen worden gedeeld met andere studenten. Alle appartementen hebben volledig uitgeruste gemeenschappelijke keuken, wasmachine,  badkamer en woonkamer. Beddengoed is aanwezig, handdoeken zijn niet inbegrepen. De grootte verschilt per appartement. Meestal deel je het appartement met 4 of 5 andere cursisten.

De appartementen bevinden zich in het centrum van het drop en in de buurt van de school, op gemiddeld slechts 5 á 10 minuten loopafstand. Deze appartementen zijn met name geschikt voor die cursisten die op zoek zijn naar meer vrijheid en onafhankelijkheid.

2) Cursussen zonder accommodatie:

Cursussen kunnen eventueel ook worden geboekt zonder accommodatie.

 

* Een tweepersoonskamer is alleen te resereveren indien je met twee personen een cursus komt volgen. Kom je alleen, dan word je geacht een éénpersoonskamer te reserveren.